En dag i Shanghai





Frukost intogs på Starbucks.. fanns inte så många frukostalternativ då det är nyår. Många stänger sina restauranger för ett par dagar.









Vi tog oss ut till Pudong. Tanken var mesta att åka över för att titta lite och testa tunnelbanan. Jag har insett att det faktiskt är lättare att många gånger ta tunnelbanan i stället för taxi. Man hamnar lätt i köer och sedan är det ju billigt med tunnelbanan, 3 kr får man betala. 

Tågen går ungefär var tredje minut !!!!!


Shanghais tunnelbana är världens tredje största tunnelbanenät, nästan 40 mil lång:)

 

 





När vi väl kom till Pudong var Linus sugen på att testa Shanghai Ocean Aquarium (No.1388 Lujiazui Ring Road, Pudong New Area, Shanghai.  www.sh-soa.som)







130kr per person kostade det att gå in. Tycker man det är kul med fiskar så kan det vara ett roligt besök när man är i Shanghai. När vi var där var det lugnt, inte mycket folk så vi kunde lugnt gå igenom i vår takt. Det som är kul i jämförelse med till exempel likande ställen i Stockholm är ju att allt är mycket större här.






















Här är det inte många som vill bada!!






Världens längsta akvarietunnel!!






Efter fisk-”titten” tog vi oss ner för att kolla the bund..   trevligt med en promenad i det fina vädret. Igår var det verkligen toppen väder…

 


På super brand mall passade Linus på att klippa sig också, 130kr gick kalaset på för hårtvätt samt klippning. Efter the super brand mall tog vi oss till media market (yes det finns här med) och köpte en dammsugare!  Sedan ar det hem vila lite och ladda inför kvällen!!







Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0