Wedding

Madeleine & Eddie
2012- 08-18
 
 
 

Vi bodde på hotell Scandic Park i centrala Stockholm. Här sov vi hela familjen natten till bröllopet samt efter bröllopet. Brudparet bodde i en stor fin svit där vi gjorde oss iordning på bröllopsdagen, både frisör och make up artist kom till hotellet.

 

Klockan 16:00 började vigsel i Bromma kyrka. Bromma kyrka är en av stockolms äldsta byggnader och uppfördes under 1100- talets andra hälft. Pappa förde fram Madeleine till Eddie i sin högtidsuniform.

 

 
 
Vackert brudpar!!!
 
 
 
 
 
Efter vigseln gick vi över till ett par vänner till brudparet som bor precis vid kyrkan. Där serverades snittar och bubbel. En hyrd buss kom och hämtade gästerna för att åka till festlokalen. Bröllopsfesten ägde sedan rum på Peder Muur
 
(http://www.pedermuur.com)
 
.
 
BRÖLLOPSFÖLJET
Från vänster: Mikael (brudens lillebror), Robbie (brudgummens lillebror), Billy (brudgummens storebror) Eddie&Madde, jag (brudens storasyster), Main (storasyster till bruden)
 
 
 
 
 
 

Bröllopsfesten var fylld av underbara tal och en god middag. Linus och Micke (lillebror) sköte sig utmärkt som toastmaster under festen.

 

 
Malin, jag och Micke håller tal till brudparet!
 
 
 
 
Syskonen värmer upp dansgolvet....
 
 
 
 
 
 
Festen fortsatte lång in på natten och vid stängning var festen fortfarande i full gång. Tack Madde och Eddie för att vi fick vara med och dela denna dag med er. Hela dage var perfekt in i minsta detalj.
Så mycket kärlek och värme från er och alla era gäster!
Tack!!
Och all lycka inför framtiden!!!
 
 
♥Kram kram♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0