Instagram

 
 
 
 Kram

Nya pilar... We are coming home for Christmas...

 
 
 
 
 
 
Efter ett och ett halvt år är det nu dax för mig att hälsa på i Sverige igen. Nu hoppas vi på en härlig jul med nära och kära!!!
 
 
 
Kram 

INSTAGRAM bilder

 
Kram 
 
 

Brunch

Shanghai, brunchernas stad!
 
För någon vecka sedan besöke vi ett nytt Brunch ställe som kvalat upp på topp listan! Det säljande argumentet för att jag bokade in oss på denna Brunch var kvalité instead of kvantitet! Otroligt fint och gott... Självklart flödade champagnen under brunchen..... 
 
The Langham Xintiandi, Shanghai!!!
 
 
 
 
Kram 
 

Hawaii 2013, Maui

 
 
På Maui bodde vi på samma plats hela veckan. Maui är inte så stort så det är köravstånd till allt. Maui bjöd på fantastiska stränder och mysiga små byar... en avslappnad vecka!!!
 
 
 
 
 
 
 Kram 

Hawaii 2013 Maui, Hana road

Efter en vecka på Oahu flög vi över till Maui....
 
The road to Hana
En populär sevärdhet på Maui är att köra en kuststräcka men namnet Hana Highway. Att köra sträckan tar i stort sätt en hel dag då man vill stanna och ta kort ungefär var femte minut. Denna utflyckt bjöd på underbar natur och fantastiska vyer.
 
 
 
 
 
 
Kram 
 
 
 

Hawaii 2013 North Shore

 
 
 Efter ett par dagar på Wakiki beach tog vi oss upp till north shore. Där hyrde vi ett beach house med underbart läge. Här hade vi det minst sagt bra... 
Vi besökte vattenfall, nya stränder, marknader, tog promenader, badade i de höga vågorna....
 
 
 
 
Kram
 

Hawaii 2013 Perl Harbor

Är man på Hawaii är ett besök på Perl Harbor ett måste! 
 
 
.  
 
 
 
Kram 
 

Hawaii 2013 Waikiki beach

 
Tänkte jag ska försöka dela med mig av vår FANTASTISKA Hawaii resa. Jag har försökt flera gånger att lägga ut bilder man det blir alltid något problem. Text och bilder hamnar inte där jag vill eller lägger dem ..... fruktansvärt irriterande...Nu gör jag ett nytt försök utan att lägga bilder eller text i rätt ordning. Jag lägger istället ut flera inlägg från resan lite i den ordningen som vi upplevde dem.... 
 
Vi var borta i två veckor.. en vecka på ön Oahu och en vecka på Maui. Båda veckorna hade vi bil. Vi bodde på tre olika ställen.
 
 
 
Först.... Waikiki beach, där vi spenderade de första dagarna!
 
Waikiki beach ligger på ön Oahu i området Honolulu. Man kan nog säga att Waikiki beach är den kändaste stranden och staden på Hawaii. Under dagarna här körde vi runt på södra delen av ön samt västra sidan. Det var även här vi passade på att shoppa, besöka Perl harbor samt diamond head crater.
 
 
 
 
 
 
 Kram

RSS 2.0