Wedding

Madeleine & Eddie
2012- 08-18
 
 
 

Vi bodde på hotell Scandic Park i centrala Stockholm. Här sov vi hela familjen natten till bröllopet samt efter bröllopet. Brudparet bodde i en stor fin svit där vi gjorde oss iordning på bröllopsdagen, både frisör och make up artist kom till hotellet.

 

Klockan 16:00 började vigsel i Bromma kyrka. Bromma kyrka är en av stockolms äldsta byggnader och uppfördes under 1100- talets andra hälft. Pappa förde fram Madeleine till Eddie i sin högtidsuniform.

 

 
 
Vackert brudpar!!!
 
 
 
 
 
Efter vigseln gick vi över till ett par vänner till brudparet som bor precis vid kyrkan. Där serverades snittar och bubbel. En hyrd buss kom och hämtade gästerna för att åka till festlokalen. Bröllopsfesten ägde sedan rum på Peder Muur
 
(http://www.pedermuur.com)
 
.
 
BRÖLLOPSFÖLJET
Från vänster: Mikael (brudens lillebror), Robbie (brudgummens lillebror), Billy (brudgummens storebror) Eddie&Madde, jag (brudens storasyster), Main (storasyster till bruden)
 
 
 
 
 
 

Bröllopsfesten var fylld av underbara tal och en god middag. Linus och Micke (lillebror) sköte sig utmärkt som toastmaster under festen.

 

 
Malin, jag och Micke håller tal till brudparet!
 
 
 
 
Syskonen värmer upp dansgolvet....
 
 
 
 
 
 
Festen fortsatte lång in på natten och vid stängning var festen fortfarande i full gång. Tack Madde och Eddie för att vi fick vara med och dela denna dag med er. Hela dage var perfekt in i minsta detalj.
Så mycket kärlek och värme från er och alla era gäster!
Tack!!
Och all lycka inför framtiden!!!
 
 
♥Kram kram♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Picknick

Tips till nästa picknick! MARKS & SPENCER säljer vin (rött/rose/vitt)i praktiska plastglas!
 
 
 
 
 
 
Kram
 
 
 

Ny skyline i Shanghai

När vi flyttade in i vår lägenhet såg utsikten ut såhär…

 

Shanghais högsta byggnad är Shanghai World Financial Center, SWFC. Skyskrapan är 492 meter hög och har ett utsiktsplan längst upp med ett glasgolv...

 

 

 

 

Men Shanghai är en stad som ständigt förändras. Just nu är en nya byggnad under konstruktion, Shanghai Tower. Skyskrapan Shanghai Tower kommer bli världens näst högsta när den är klar med sina 632 meter och 128 våningar. Byggnaden kommer ha tre hissar som skall bli världens snabbaste med en hastighet av 1080 meter per minut (18 m/s eller 64,8 km/h).

 

Nu ser det ut såhär...

 
 
 
2014 förväntas byggnaden vara färdig...
 
(Lånad bild från internet)
 
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Disktrasa

 

En av de saker som vi brukar ta med från Sverige är disktrasor. Det finns lite olika sorter här i Shanghai men det har inte funnits ”rätt” sort. Men nu har det hänt… Nu finns det ”RÄTT” sort på Carrefour!!!

 

 

Kram

 

 


Akta dig för solen

 

Här i Shanghai är det fortfarande varmt ( ca 30 grader) och Kineserna flyr solen så gott de kan. Det säljs paraplyer som aldrig för. Korta nylonstrumpor är också hett, ett par tunna strumpor i skorna är mycket vanligt!

Lägg märke till hur de trycker ihop sig under parasollet på bild nummer två :)

 

 

 
Kram
 
 

Svenskt på hyllan

 

Lite då och då hittar man svenska saker på hyllorna här i Shanghai!

 

 

 

Kram


Grekland-

Rhodos…

En vecka med sol och bad…

Vi hyrde en cab och besökte Lindos, Faliraki, en fjärilsdal! Vi åt god mat,sov ,läste böcker och tidningar, tränade, myste.. och hade det allmänt bra!!!

Working from Rhodos!
 
Någon hittade en tung sten!
 
 
Kram
 
 

Sommaren 2012

 

Va, är det redan över? Sommaren är slut och jag är tillbaka i Shanghai igen….

 

 

Denna sommar blev det Sverige i två omgångar. Först en överraskningsresa till Mickes student, sedan hem igen till Shanghai.  Efter cirka tre veckor flög jag åter till Sverige, och efter någon vecka där kom också Linus till Sverige.

 

 

Så klart har man hunnit med massor, men med stor ångest sitter man ändå här och vet att man skulle ha hört av sig och hunnit träffa många fler……….. Men denna sommar har fyllts av så mycket, bäst var såklart lillsyrrans bröllop. Den 18 augusti fick Madde sin Eddie! En perfekt dag! Bröllopet förtjänar såklart ett eget inlägg.. men här kommer lite Sverigebilder!!

 

God mat...

 

En tripp till Linköping- vi åkte på en nostalgitripp. Den 1 augusti var det exakt 10 år sedan vi flyttade till Linköping för att plugga på universitetet.

 

Affären låg kvar...

Lägenhet nummer två låg kvar...

Sverige bjöd på regn ibland... blev ett blött träningspass!

Möhippa med Pralinkurs.. sumobrottning.. middag och dans till sent in på natten!

 

Segway i Hagaparken

Så blev det en vecka i Grekland också.. (Men det får nog också bli ett eget inlägg).

 

 

Tack för en fantastisk sommar!

 
Kram
 
 
 

RSS 2.0