INSTAGRAM

Hej
 
Ni kan nu också följa mig på INSTAGRAM under namnet : destinationshanghai
 
 
 
 
Kram
 

Malaysia- Kuala Lumpur

Ett par timmar i Kuala Lumpur…

 
 

 

(lånad bild)

 

 

På väg hem från Redang mellan flighterna hade vi ganska mycket tid i Kuala Lumpur. Så pass mycket tid att vi kunde åka in till city och turista lite. Vi tog en så kallad "hopp on hopp off buss" för att hinna se alla sevärdheter under vårt något pressade schema.

 

 

 
 
 
 
 
 
Kram

Saturday night in Shanghai

 

 

Having a nice glass of vine on VUE bar (on 32 floor), looking out on the fantastic skyline of Shanghai!

 

 

 

Kram

 


Malaysia 2013

 

 

We just can't get a enough of this beautiful beaches around the world….

 

 

This is how we spent our days…

 

 

 

This is how we spend our evenings….

 

 

We are not complaining, PARADISE!!!!!!

 

 

Förra veckan var vi i Malaysia, närmare bestämt Redang. Redang ligger på Malaysias östkust och är en fantastisk fin ö. Vi kan verkligen rekommendera alla att åka dit!!!

 
 
 
 
Kram 

Mamma & dotter mys

 

Memories...

Söndag eftermiddag med mamma i Shanghai... Vad passar bättre än att spendera dagen med att fixa lite naglar samt tvätta och föna håret!

 

 
Kram

Lars Wallin- Couture designer

 

 

Jag minns faktiskt när jag hade min första Lars Wallin upplevelse. Det var på 90-talet när jag satt hemma i Skogstorp hos mamma och pappa och kollade på fröken Sverige. 1997 vann Victoria Lagerström och i miss universum bar hon sedan Lars Wallins design. I miss universum vann han pris för bästa design av aftonklänning. Jag kommer ihåg att VHS bandet gick varmt och jag kollade om och om igen på programen för att se klänningarna. Såklart var det hans känsla för det glamorösa och exklusiva som tilltalade. 

 

 

Förra sommaren var jag på utställningen på Waldemarsudde i Stockholm och kollade in 150 av hans underbara kreationer tillsammans med min vän Jennifer! Lovely!

 

När mamma och pappa sedan gav mig denna fantastiska bok i present var lyckan gjord! Bättre coffeetablebook får man ju leta efter… TACK TACK mamma och pappa!

 

Kram


RSS 2.0