Första gången...



Det tog 36 dagar


Nu har det hänt för första gången, vi krocka med taxin. Det var ingen fara för oss då vi hade typ ingen hastighet alls men bilen blev bucklig och repig. Vår taxi chaufför och bussen ville köra samtidigt och då var smällen ett faktum.


Ut går taxi killen, ut flyger buss chauffören…. Skrik skrik..  helt plötsligt var det tjugo kineser som stod och blängde eller skrek på varandra. Där satt vi i taxin när den ena efter den andra kinesen gick fram till fönster av nyfikenhet och tittade in på oss, ”apor i en bur”..  efter att ha känt av läget lite fråga vi om vi kunde betala och gå sista biten. Det gick bra. Så vi tog våra IKEA kassar och gick.. tyckte lite synd om vår chaufför ( han var inte arg utan kändes mer ledsen). Det var nog hans fel.. det gick kanske lite väl mycket i sick sack på vägen. Inte för att det är speciellt unikt men under resan på 15 minister hade jag redan sagt, oj, hjälp, ups.. ahhh.. sss..   så en olycka kom inte som en överraskning!




 


Kram


Kommentarer
Postat av: Hanna

OJ,vad otäckt! Det är som du säger, man bara väntar ju på att det ska smälla, eller att en chaufför ska somna eller nåt. TUR att det gick bra för er i alla fall!

Det verkar ju faktiskt ha varit varmt här också! Vi klädde på oss som tusan idag när vi skulle ut på frukost, men kom ut och det var riktigt vårlikt! 13 grader kanske? Igårkväll/natt när vi landade var det bara 2 grader, så var ju beredda på det värsta! :)



Kram!

2011-02-06 @ 12:30:41
URL: http://hemmahoshanna.blogg.se/
Postat av: Lotta

Fy, så hemskt! Skönt att höra att ni inte kom till skada!

Kram

2011-02-06 @ 15:52:17
Postat av: sara ♥

Oj det låter obehagligt. Än så länge har vi klarat oss i snart två år utan krock (peppar peppar). KRAM

2011-02-07 @ 08:45:44
URL: http://lifeinshanghai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0