Väntan..




Igår blev det pärlmarknaden igen, smyckessamlingen fylldes på med ett armband. Ett vit pärlarmband.  Det finns ju som sagt hur mycket som helst, så jag hade lika gärna kunnat kommit hem med mer. Men det gäller att hålla lite i plånboken :) men det finns så mycket fint..




 Hittills har dagen bestått av att vänta..  Jag väntar på att de ska komma och montera alla möbler. Linus ringe nyss och sa att kanske har det kommit ett sms om leverans mellan kl. 14-16. Kanske? Jo för det har kommit ett sms med kinatecken men med siffor 14-16. Det kan ju betyda att de kommer då, det är i alla fall det ända vi har att gå på just nu…


Idag hade det suttit fint med alla mina böcker jag köpt med mig. I vår container ligger det en låda med nya böcker jag köp på mig inför denna flytt. Flera böcker som jag längtar efter att få börja läsa. Igår fick vi redan på att kanske 22 februari kommer de med våra saker. Båten är i alla fall i hamnen nu så där blev det ingen försening. Internet.. jo det blev lite som vi misstänkte. Vi får vänta 3-4 dagar till. Hej och hå så det kan gå..






Ååååå jag längtar..




Jag längtar också efter....



MINA Garderober……

 Jag längtar efter lyxen att ha mina kläder hängnade… sorterade… 




Kram


Kommentarer
Postat av: baneen

jag vill hat den Sminkbord



Postat av: Hanna

hejsan! jag såg ditt sminkbord och spegel och tycker att det är så sjuktsnyggt! har du köpt det nyss och vart kan man få tag på sånt? lamporna är från ikea?

mvh

Hanna

2012-03-15 @ 09:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0