Nu har vi flyttat…

 

Idag har vi lämnat hotell/lägenheten för att bosätta oss i Casa lakeville. Det kommer helt klart innebära ett spartanskt levande i ett par dagar. Lägenheten är totalt tom, alltså inga möbler att sova eller sitta på. Så kan det bli ibland.

 

 Igår var vi på bland annat på IKEA och handlade handdukar, kuddar, täcken samt en madrass. Vi beställde också säng, sängbord, matta men de kommer inte för än på onsdag. Vi kommer alltså sova på tunna bäddmadrasser i tre nätter. Undrar hur detta ska gå? En soffa är också beställd från en inredningsaffär, den kommer den 19 feb. Februari månad kommer verkligen att innebära obekvämlighet och krångel, men det är inte mycket att göra. Man vill ju inte köpa möbler utefter hur snabbt man kan få dem utan efter snygghet!

 

Lägenheten som vi nu ska bo i har faktiskt inte någon bott i innan, vilket har ställt till det än del för oss. Tillexempel blir det ett dygn utan varmvatten. Allt skall installeras vilket inte är gjorts, men detta är Kina i ett nötskal. De har vetat detta under flera dagar men inget är fixat.  Det är bara att bita ihop. ALLT är bara så krångligt.

Internet fungerar inte heller än, detta på grund av kinesiska nyåret. Allt är stängt. Så efter mycket bök och stök sitter vi nu i ett annat hus i Lakeville området och använder internet här i stället. Duscha får vi göra på gymmet osv……

 

Den som väntar på något gott…. Väntar aldrig för länge!




Kram


Kommentarer
Postat av: Gunnel

GRATTIS till nya lägenheten. Synd att ni får det så bökigt i början, men den som väntar på något gott....! Hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra.

KRAM Gunnel

2011-01-30 @ 15:35:03
Postat av: Malin

ojojoj, det låter jobbigt att flytta. Skönt iaf att ni har fått lägenhet där ni vill och att det gick så fort att få flytta in.

Kram

2011-01-30 @ 17:05:01
Postat av: linda

vad skönt att det löst sig med lägenhet!! även om det blir lite krångligt i några dagar.. det kommer säkert bli super-snyggt när ni fått i ordning.

2011-01-30 @ 22:05:56
Postat av: Torsteinagnethe

Geart site alot of good info that i couldnt find anywhere else thanx!

2011-10-12 @ 12:44:01
URL: http://torsteinagnethe.blogfrombed.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0