Walking in the city

Todays walk..

Så här i början är kartan ens bästa vän. Det känns tryggt att alltid kunna hålla koll på var man är någonstans, på det sättet tar man sig iväg lite längre och på gatorna man inte känner igen sedan tidigare. 

 



Xujiahui Park- Här kommer det nog vara fint i vår!


Tog mig längs med hela Zhaojiabang Rd. Från söder till väst. Målet var att kolla in all varuhus som ligger i den stora korsningen, men framförallt ”elektronikhuset”. Där inne kunde man under ett och samma tak köpa all typ av elektronik. I källaren låg även några inredningsbutiker som nog kommer att få sig ett besök om/när vi får en lägenhet. Högst upp låg också en bokhandel med en engelsk avdelning, perfekt att veta när mitt bokförråd är slut.





Kram


Kommentarer
Postat av: abbe

Hej på er. Hoppas ni har det bra. Fint gym, inte Bodycenter direkt men ändå nu slipper linus förbränna mycket kalorier på väg till gymmet. Den maten såg ocså rätt god ut. Mvh Abbe

2011-01-11 @ 20:17:15
Postat av: Lotta

Spännande! Varuhuset ser magnifikt ut!



Hur i hela friden byter man fil på den gatan....?! Det ser riktigt komplicerat ut! Man ser inte var en och samma fil börjar (och eventuellt fortsätter) eller var en annan tar vid....!



Kram

2011-01-11 @ 20:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0